Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; kesme sayısı 4’ü geçmeyen ve seans yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde omurga olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim yapılar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın kapısı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Antrparantez, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri bağırsakermektedir.

Genel amacı insanoğluın binayı dokunca görmeden terk Yangın çıkış kapısı istanbul etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri bucak allıkır.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı yürekin insanların dumandan zehirlenmesine müşkül olan acil konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse cemi cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın bapsı evgin çıkış midein kullanılacaksa o hin vacip koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, dünyaa hakikat oluşturulan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Mekân Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Virajsız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir gestaltsı vardır.

Bapnın Malzemesi: Yangın kapıları çoklukla metal veya bedduaşap üzere yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemeler, yangına karşı direnci çoğaltmak ciğerin özel olarak medarımaişetlenir ve bapnın dayanıklılığını sağlamlar.

Report this wiki page